Prima întrebare este mereu pentru a ne cunoaște mai bine, cine ești și cum ți-ai început cariera în industria beri? Vin din industria ospitalității, mai exact din lumea barurilor; am început (profesional vorbind...
Categorie - Guest Posts
Craft vs. Industrial în lumea berii
Ok, let’s talk some “craft”. E un termen tare popular în multe arii de producție în ultimele decenii și cu atât mai mult în domeniul nostru, de food & beverage. Eticheta de ‘craft’ s-a transformat încet într...
Mirela Mateescu despre FÂNCUȘĂ și GRASA DE COTNARI
Casa de Vinuri Cotnari și Cotnari SA au fost vizite bifate anul acesta cu ocazia invitației de a fi în juriul “Campionul din Cotnari”, un concurs de vinuri unde producătorul invită o serie de profesioniști într-ale...
Bine ați venit la Cramele COTNARI
Deschidem o nouă săptămână pe desprevin.ro cu vizita interesantă la una dintre cele mai vechi și mai cunoscute podgorii din România. Spun interesantă pentru că dacă ar fi să ne urcăm în mașină și să plecăm din București...
Diana Pavelescu despre SERAFIM și BON VIVEUR – vinurile-surpriză ale Cramei LICORNA
Licorna, crama din Dealu Mare cu pasiune pentru vinurile mature, pot spune că este o excepție de la regula pieței. Dacă la vinul roșu este de înțeles interesul pentru maturitate, la cel alb abordarea mi s-a părut...