WET Hard Seltzer – Fuziunea fresh dintre apă minerală, alcool și arome fructate

Hard seltzer-ul a început la o bere (Și nu te păcălim doar pentru că e luna aprilie!)

În 1993, Duncan MacGillivray, proprietarul unei mici berării și pub din sudul Australiei, discuta cu câțiva prieteni care dețineau o fermă de lămâi. Subiectul? Ce se putea face cu lămâile ce nu puteau fi vândute din cauza mărimii?

MacGillivray a venit cu ideea de a le macera, creând prima limonadă alcoolizată, Two Dogs Lemon Brew. Nouăsprezece ani mai târziu, in 2012, Nick Shields creează Spiked Seltzer, ceea ce lumea va ajunge să cunoască drept primul brand de apă minerală alcoolizată.

Hard seltzer-ul venea să completeze deja popularul LaCroix, seltzer (apa minerală cu arome) fără alcool. Nevoia consumatorilor de a se bucura de o băutură fresh, fructată, însă și slab alcoolizată devenea realitate. Produsul dorea să fie o punte de legătură între bere, vin și cocktailuri. Să satisfacă nevoia oamenilor de a se distra responsabil.

Spre finalul anilor 2018-2019, hard seltzer-ul a crescut in popularitate în America, odată cu ridicarea în tendințe a consumului de apă minerală versus băuturile carbogazoase dulci. Din 2021, vânzările au atins un nivel constant, categoria fiind deja una stabilită clar în mintea consumatorilor, la momentul actual numărând peste 150 de mărci diferite.

Despre hard seltzer și consumatorii săi

Ceea ce face din hard seltzer un produs atractiv pentru o masă așa de mare de oameni are legătură probabil și cu ambalajul de tip doză, familiar atât pentru consumatorii de bere cât și de vin. Cei care preferă băuturile spirtoase, au acces la o variantă mai light, iar consumatorii ocazionali pot beneficia de o cantitate moderată sau scăzută de alcool.

Aceste caracteristici fac din hard seltzer alegerea potrivită pentru toți cei interesați de un stil de viață axat pe sănătate. Prin faptul că nu conține zahăr, nivelul caloriilor este unul redus, iar absența glutenului îl face o alegere bună pentru persoanele care au intoleranță.

Hard seltzer-ul devine deci băutura preferată a celor orientați către un stil de viață sănătos, care aleg să consume alcool în mod responsabil, dar și să se bucure de timpul petrecut alături de prieteni într-o zi fierbinte de vară, la piscină, în cluburi sau beach bar-uri.

WET Hard Seltzer – Primul Hard Seltzer fabricat în România

Brand-ul care dă startul la distracție în vara aceasta are patru arome naturale ce infuzează apa minerală din sursa AQUA, cu 4.5% alcool de origine agricolă și doar 99 kcal/doză.

Gama WET – Imagine via WET Hard Seltzer

Rețeta este una proprie, în procesul de producție se mixează siropul natural din fructe aromate (într-o cantitate moderată pentru a putea menține un conținut extrem de mic de calorii), apă minerală naturală AQUA și alcool de origine agricolă.

Atunci când deschizi o doză WET Hard Seltzer, ceea ce te surprinde inițial este gustul diferit. Apoi identifici aroma subtilă de mango, grapefruit, piersică sau mentă + lămâie. Dacă nu ești familiarizat cu hard seltzer-ul, ai putea avea senzația că nu are gust, sau că e doar apă minerală fructată subtil.

Înțelegem ce spui. Însă…

Secretul de servire pentru a aprecia hard seltzer-ul la adevărata lui valoare este că trebuie să-l consumi foarte rece / cu gheață. Temperatura scăzută face ca senzația acidulată să potențeze alcoolul și aroma, iar tu vei putea să te bucuri de o băutură fresh și răcoritoare.

Dacă ești deja cunoscător, te invităm să încerci aromele WET Hard Seltzer și să te bucuri de vară alături de prieteni. Ce poate fi mai bun? Senzație acidulată, arome fructate, și doar 4,5% alcool. Dai startul la distracție și continui până târziu în noapte, fără dureri de cap.

WET Peach, WET Minty Lime, WET Grapefruit sau WET Mango – Care va fi aroma ta preferată?

WET Peach este o combinație echilibrată între bulele de apă minerală naturală, alcool și aroma fresh de piersică.

WET PEACH – Imagine via WET Hard Seltzer

WET Minty Lime este fuziunea dintre apa minerală, alcool și frunzele de mentă și lime, amintind de un ceai de mentă cu gheață.

WET MINTY LIME – Imagine via WET Hard Seltzer

WET Grapefruit este puțin amărui, dar păstrează senzația fresh din combinarea apei minerale cu bule, alcool și gustul acrișor al fructului.

WET GRAPEFRUIT – Imagine via WET Hard Seltzer

WET Mango îmbină aromele tropicale, alcoolul de origine agricolă și efervescența apei minerale, păstrând savoarea unui mango copt.

WET MANGO – Imagine via WET Hard Seltzer

Oricare e alegerea ta, poți fi sigur că dacă vei consuma WET Hard Seltzer cu gheață și responsabil, atât momentele de relaxare cât și întâlnirile cu prietenii sau petrecerile… vor avea un gust aparte. Te-am făcut curios? Hai pe desprevin.ro și…

Cheers!

P.S. Și dacă după tot articolul acesta ți s-a făcut dor de vin, avem o recomandare numai buna! O știi, dar e… primul lucru pe care ne place să ți-l amintim…

Adauga comentariu