Domeniile Panciu Resort – o destinație de vis

Rupt de realitatea cotidiană și de stresul urban, la 27 de km de orașul Focșani, în mijlocul podgoriei de pe Dealul Sârbilor, Domeniile Panciu Winery & Resort este destinația ideală pentru un sejur de relaxare, incursiuni în lumea vinului, sesiuni de team-building, degustări ori petreceri corporate. Aici vei descoperi ținuturile magice ale Vrancei, cazare în condiții de lux, o priveliște fără egal, teren de tenis, trasee de ciclism prin vie… și vei face cunoștință cu turismul viniviticol, în timp ce vei degusta cel mai bun vin al regiunii: VINUL DOMENIILE PANCIU.


Decorată cu grijă și cu atenție la detalii, fiecare cameră din suita Single, Double, Twin îi va primi pe vizitatori cu căldură, invitându-i la relaxare pe toată perioada șederii. Camerele au dimensiuni cuprinse între 16 m² (cea Single), respectiv 18 m², camerele Double și Twin.

Domeniile Panciu Winery & Resort include:
· magazin de vinuri și suveniruri

· sală de evenimente de 800 mp open-space, cu terasă acoperită și terasă în aer liber

· loc pentru foc de tabără

· parcare de 250 locuri

· biciclete de închiriat

· teren de tenis

· masă de biliard

· masă de ping-pong

· spațiu de joacă pentru copii

· mini sală de sport, unde puteți găsi: bandă de alergare, scară pentru exerciții, aparat de forță


Pe lângă produsele naturale de la producători din zona Moldovei, multe din ingredientele ajutătoare sunt pregătite direct în bucătăria restaurantului, precum diverse uleiuri, oțeturi, carne maturată și legume din propriul solar.


Asocierile culinare stau la baza meniului. Preparatele principale sunt gândite cu atenție, astfel încât să scoată în evidență vinurile din portofoliul Domeniile Panciu.


Despre vinuri s-ar putea vorbi la nesfârșit, dar experiența vizitei în vie și în cramă, urmată de degustarea propriu-zisă va rămâne întipărită în gândul oricărui vizitator
care alege să le treacă pragul.

Adauga comentariu